Mergi la conţinutul principal

O Canephron®-u

Jedinstvenost Canephron tableta

Jedinstvenost

Canephron® je njemački biljni lijek za liječenje akutnih i kroničnih infekcija mokraćnog sustava, kao i za prevenciju i liječenje urolitijaze. U slučaju infekcija mokraćnog sustava, Canephron® ne samo da uklanja simptome, već i sveobuhvatno liječi bolest. Canephron® normalizira mokrenje, pomaže u smanjenju boli u mjehuru i nestanku boli tijekom mokrenja, smanjuje rizik od kroničnih pogoršanja cistitisa koji se ponavljaju, dok u kombinaciji s antibakterijskim lijekovima ima dobru prihvatljivost i mogućnost produljene uporabe.

U slučaju nekomplicirane infekcije mokraćnog sustava, pokazalo se da je Canephron® učinkovit u usporedbi s terapijom antibioticima, pa upotreba Canephron®-a može smanjiti učestalu i neopravdanu uporabu antibiotika za cistitis.

Svrha lijeka Canephron® za infekcije mokraćnog sustava temelji se na njegovom optimalnom složenom učinku koji je: protuupalni, analgetski, antispazmodični, antimikrobni i diuretički.

Kompleksna terapija omogućuje uklanjanje simptoma u kratkom vremenu, kao i sprječavanje širenja infekcije na bubrege, očuvanje rezultata liječenja i smanjenje rizika od ponovnog pogoršanja cistitisa.

Još jedna značajka Canephron®-a, kao i svih Bionorica lijekova, je visokotehnološki i visoko standardizirani proizvodni postupak, nazvan PHYTONEERING. To uvijek jamči visoku kvalitetu cjelokupnog portfelja Bionorice, uključujući Canephron®.